Uitgeverij Boekdelen, ZZP-er!

Voor mij persoonlijk was september een heel bijzondere maand, want ik heb de afgelopen maanden gewerkt aan het oprichten van mijn eigen bedrijf. Per 1 september 2019 heb ik een eenmanszaak: Uitgeverij Boekdelen.

Wat ooit begon als een ‘hobby voor erbij’ van mijn vrouw, is na vijf jaar uitgegroeid tot een dagvullende taak en daarmee richtinggevend in ons leven. De taakverdeling is in de afgelopen drie jaar drastisch gewijzigd. Ik ben in de loop van de tijd steeds meer recepten gaan ontwikkelen, gaan koken en fotograferen. Ik schrijf ook kookboeken en blogposts voor o.a. Koolhydraatarmrecept.nl en werk de recepten uit. Uitgeverij Boekdelen biedt echter ook anderen de mogelijkheid gebruik te maken van mijn schrijfvaardigheid. Elders op deze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden die Uitgeverij Boekdelen biedt op dit vlak.

Boekdelen heeft per september 2019 de uitgave van onze eigen kookboeken overgenomen van Stichting Gewoon Goed Eten.

Mét daarbij nog mijn baan in Amsterdam én mijn muzikale hobby’s kun je spreken van een goed gevuld leven. Ik hoef me voorlopig niet te vervelen!

Hans- schrijvende handen Boekdelen

Uitgeverij Boekdelen, ZZP-er!
Schuiven naar boven