Boekwinkeltje geopend

Onze boeken geven we helemaal in eigen beheer uit, dus is het ook leuk om ze zelf te verkopen in mijn eigen boekwinkeltje. De meeste bestellingen lopen via de reguliere boekhandels in Nederland en België. Mochten die het niet op voorraad hebben kunnen ze het altijd (gratis) voor je bestellen. Ook in online boekwinkels kun je onze boeken bestellen. Steun de boekensector en bestel via Bazarow.com,  LibrisAKOBookspot of Bruna; verzenden is daar overal gratis! In België zijn de boeken te koop via o.a. de Standaard Boekhandels. Natuurlijk staan de boeken ook bij Bol.com in de etalage.

Signeren?

Wil je bijvoorbeeld een gezellig gesigneerd exemplaar om aan iemand cadeau te geven op een verjaardag? Of gewoon omdat je iemand veel gezondheid wenst? Of zoek je een goed & gezond kookboek om cadeau te doen met de feestdagen? Of lekker om zelf houden. Dan moet je hier zijn! Je betaalt dan wel een bijdrage in de verzendkosten.

Je kunt in het tekstvak van (stap 2 van de bestelling) je wensen doorgeven qua tekst die in het boek moet komen, of op een speciaal kaartje kan ook. Of stuur ons even een berichtje via de contactpagina met je speciale wensen,  dat kan ook!

Boekwinkeltje geopend
Schuiven naar boven